Zonnepanelen zonder investeren

Zonneboilers.nl biedt u een unieke mogleijkheid: ‘Zon Zonder Zorgen’. U kunt uw zonnepanelen betalen d.m.v. de maandelijkse besparing die u met uw investering realiseert op uw energierekening. Op deze wijze zijn A-Klasse zonnepanelen van topkwaliteit voor iedereen een mogelijkheid geworden en is een veel geld apart zetten vooraf niet nodig. Hierbij betaalt u de investering met de maandelijkse besparing, die u realiseert op uw energierekening door plaatsing van de zonnepanelen. Een van onze adviseurs legt u er graag meer over uit tijdens een persoonlijk gesprek bij u thuis. Maak nu een vrijblijvende besparingsafspraak. 

Kent u een bedrijf met interesse in zonnepanelen, kijk dan eens op de website van Beter Duurzaam 

zonnepanelen zonder vooraf te betalen


Zonneboilers.nl wil de aanschaf van zonnepanelen ook voor particulieren zo gemakkelijk en betaalbaar mogelijk maken. Ons doel is om de hoogste kwaliteit betaalbaar te maken.

U investeert niets en het maandbedrag is vaak lager dan het bedrag dat u betaald voor uw stroomverbruik. Direct besparen dus!


zonnepanelen voordeliger met lening


De zonnepanelen van Zonneboilers.nl kenmerken zich door hun fraaie uiterlijk en hoge lichtgevoeligheid. De zonnepanelen behalen het hoogste rendement.. Ze wekken namelijk al energie op zodra het licht wordt en zijn minder afhankelijk van direct zonlicht!

Ook onder minder ideale omstandigheden kunnen deze dunne film panelen, in tegenstelling tot de bekende kristallijne panelen, goede rendementen leveren.


btw terug zonnepanelen


Zonneboilers.nl denkt met u mee en ontzorgt u graag. Daarom regelen wij alles wat bij de aanschaf van zonnepanelen komt kijken. Van de eventuele subsidieaanvraag tot aan de btw teruggave. Ook zorgen wij ervoor dat u voor de extra energie die u opwekt een vergoeding ontvangt van uw energiemaatschappij. Wilt u wel een hoogwaardig systeem maar niet investeren? Neem contact met ons op.


zonnepanelen op schuur

Zonneboilers.nl mag u in samenwerking met GreenLoans op een persoonlijke lening wijzen op het gebied van investering in groene energie. GreenLoans is een 100% duurzame dochter van de ABN AMRO bank. Zij biedt financieringsoplossingen voor woningverduurzaming aan. Zonneboilers.nl is een samenwerking met Greenloans aangegaan, omdat wij begrijpen dat niet iedereen die wil verduurzamen, ervoor kiest om dit uit eigen middelen te doen.

GreenLoans zorgt ervoor dat u zonder investering van eigen middelen uw woning of bedrijf kan verduurzamen. De GreenLoans lening wordt alleen verstrekt bij duurzame woningverbetering en is daarom in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar. GreenLoans wordt afgestemd op uw investering en heeft een vaste looptijd en een vaste rente. Indien u vervroegd aflost dan kan dat tegen 1% kostenvergoeding. Het is een transparante lening met Groen Geld zonder verborgen kosten.


zonneboilers.nl logo green loans
kWh

Besparing per jaar:
€ 0,00