Zonnepanelen

Zonnepanelen boerderij Kers Beemte Broekland

Zonnepanelen, door de bomen het bos…

Natuurlijk wilt u naast het verwarmen van uw huis ook elektriciteit opwekken met zonnepanelen. Vaak wordt een zonnepaneel en een zonnecollector met elkaar verward. Een zonnepaneel is een compleet andere toepassing, waarbij gebruik gemaakt wordt van zonlicht in plaats van zonnewarmte. De zonnepanelen zetten licht om in gelijkstroom, wat vervolgens omgezet wordt in wisselstroom door een omvormer. Deze wisselstroom kan in uw omgeving door alle apparaten gebruikt worden. 

Des te verder men gaat onderzoeken, des te meer vragen er naar boven komen. Er zijn zoveel verschillende types, waar moet ik op letten? Waarom zou ik kiezen voor een grote omvormer en waarom voor een micro omvormer. Natuurlijk zijn onze adviseurs vaak op pad en hebben zij niet alleen kennis over zonneboilers. Er is een gigantische vraag naar zonnepanelen en de ene aanbieder zegt nog betere en goedkopere zonnepanelen te hebben als een ander. Wij hebben ervoor gekozen om eerst te besparen met een zonneboiler en dan pas op te wekken door zonnepanelen.

kWh

Besparing per jaar:
€ 0,00

BTW terug op zonnepanelen

BTW teruggave


Iedere particulier in Nederland kan BTW terug krijgen over de aanschaf van zonnepanelen. Onze adviseurs helpen u hierbij. U wordt volledig ontzorgd, zodat u ook hier geen omkijken naar heeft.


buren kopen samen zonnepanelen

Burenkorting


Een mooier systeem en een betere prijs, burenkorting heeft meer voordelen dan alleen de prijs. Vraag ons ernaar!


zonatlas

Is mijn dak geschikt?


Wilt u weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? Op www.zonatlas.nl krijgt u snel een beeld of zonnepanelen interessant kunnen zijn.