Zonneboiler gecombineerd met zonnepanelen

Zonneboiler en zonnepanelen: een interessante combinatie

Een zonneboiler wordt vaak gecombineerd met zonnepanelen. Wij zien erg vaak dan mensen die met gas besparen thuis beginnen, uiteindelijk ook de kosten van electra willen verlagen. Een zonneboiler thuis, zonneboilers op de camping of gas besparen op de boerderij is altijd interessant en zal dit ook altijd blijven. Er is echter een oplossing waarbij de stroom van zonnepanelen direct opgeslagen kan worden in huis. Daarvoor heeft Zonneboilers.nl een oplossing die in alle opzichten zeer interessant is. De zonnestroomboilers zijn een oplossing voor de toekomst.


DSCN2879.JPG

Voordelen

De voordelen van deze zonnestroomboilers zijn enorm, de besparing op de kosten is hoog.

Een opsomming van de mogelijkheden:

  1. één elektra kabel is makkelijker (bijvoorbeeld onder dakpannen) weg te werken dan twee relatief dikke geïsoleerde buizen
  2. Veel opstellingsvrijheid: de afstand tussen zonnestroomboiler en zonnepanelen bedraagt tot 100 meter
  3. Geen risico op bevriezing, oververhitting of lekkage
  4. Lange levensduur
  5. Slechts zeer beperkt onderhoud door het ontbreken van een pomp en water/glycolmengsel
  6. Geruisloze werking
  7. Met of zonder omvormer toepasbaar
  8. Verbeter uw energielabel
  9. Voorverwarming van tapwaterheatpipes op dak zonneboilers

Eenvoudig doeltreffend

De mogelijkheden die wij aanbieden zijn eenvoudig, juist daarom zijn ze zo doeltreffend. Bij een normaal systeem met zonnepanelen is er altijd een omvormer nodig die de gelijkstroom omzet naar wisselstroom. Dit apparaat is prijzig en kan kapot gaan. Wij laten eenvoudig de omvormer weg en plaatsen de zonnepanelen direct op het verwarmingsspiraal in de zonneboiler. Er worden 4 tot 8 pv-modules aangesloten op de boiler afhankelijk van de inhoud van de zonnewarmte systeem. Hierdoor wordt de energie die opgewekt wordt als de zon schijnt direct gebruikt om het water in het buffervat te verwarmen. Op de zonneboiler kan vloerverwarming worden aangesloten, maar ook kan er nog een collector op het systeem worden gekoppeld.

Neem contact op voor een gratis offerte op maat.

Alleen interesse in zonnepanelen? Geen probleem, dat doen wij ook.

stockvault-coins-123755

Uw besparing?

kWh

Besparing per jaar:
€ 0,00